Comments Section Not Working (September 05, 2014)

by FI Fighter on September 5, 2014

in Blog Update

Update: 9/05: Issue resolved! Needed to install a Thesis 1.85 patch to get the comments to show up again…

I updated to WordPress 4.0 this morning, and for whatever reason, it looks like that update caused the comments section to disappear. 🙁

I can still see the comments in my dashboard view, but they appear to be hidden on every post (both comment and reply).

Is anyone else witnessing this with 4.0? Any ideas on how to fix it? If so, please shoot me an e-mail, or leave a comment. You won’t be able to see your comment, but I will through the dashboard…

This is a bit of a nuisance, so I’m hoping it’s an easy fix. Otherwise, I’ll have to dedicate some time this weekend to fixing this… First step, disable all plugins and see if that does anything… I’ll give it a shot later tonight after work.

Sorry for the inconvenience everyone!

Related Posts :

  • Hi everyone, I just realized today that the comments section on the blog was not working... doh! I recently upgraded the site to the Thesis theme, so am ...

  • I apologize for the lack of updates as of late. I recently completed a road trip across Hana (2 days) and both the internet and network services were ve ...

  • I used to combine my monthly passive income statement into the monthly expense report. Lately, I've been thinking it would be a better idea to dedicate ...

  • As I peruse through many of the early FI blogs across the blogosphere, I am somewhat struck to see the number of sell orders that have started to pop up ...

  • I complain a lot about working in a corporate environment (can you really blame me?), but I'm not opposed to working, per se. I actually really enjoy do ...

{ 7 comments… read them below or add one }

1 FI FighterNo Gravatar September 5, 2014 at 7:03 pm

Known problem with the Wordpress theme I am using… I uploaded the patch and all should be working again!

Sorry once again for all the trouble! 🙂

Reply

2 Joshua DorkinNo Gravatar September 5, 2014 at 8:33 pm

I’ve noticed the same thing. It looks like you’re using Thesis as well. Where did you find the patch? Got a link?

Reply

3 FI FighterNo Gravatar September 5, 2014 at 8:56 pm
4 Joshua DorkinNo Gravatar September 5, 2014 at 9:06 pm

Awesome! Thanks for the assist.

Reply

5 SundeepNo Gravatar September 6, 2014 at 8:29 am

Working now, thanks for taking the time to fix this!

Reply

6 debs @ debtdebsNo Gravatar September 8, 2014 at 2:52 pm

Oh, wow… Thanks for sharing. I have not done my upgrade yet as I’m afraid of breaking something and I’m not sure if I have backed up my site properly yet. 🙁 I’ve been wondering how many people have upgraded or not yet. Glad you got it working again in short order!

Reply

7 DoneByFortyNo Gravatar September 8, 2014 at 7:47 pm

Looks good now! Congrats on the upgrade.

Reply

Leave a Comment

 

Previous post:

Next post:

Copyright © 2012 FI Fighter